January 17 @ 1:00 pm – 7:30 pm

Het hoofddoel van deze tweede editie (resultaten 2022) is om te bespreken en te demonstreren hoe AI betrouwbaarder, schaalbaarder en robuuster kan worden gemaakt, indien ondersteund door geformaliseerde domeinkennis.

Op dit evenement zal de volledige architectuur waarbij AI en formele kennis worden georkestreerd worden gedemonstreerd in verschillende toepassingen, namelijk:

  1. Intelligente Productie,
  2. Slimme machines,
  3. Flexibele productie.

In samenwerking met verschillende onderzoeksteams in het Flanders AI Research programma ontwikkelt Flanders Make proof of concepts om aan te tonen hoe AI kan worden geïntroduceerd in een productiesysteem om het slimmer en Industrie 4.0 compliant te maken.

Dit evenement richt zich tot een industrieel publiek, waar twee speechsessies en demosessies zullen worden georganiseerd om AI te bespreken en te demonstreren als belangrijke enabler voor Smart Manufacturing en Industrie 4.0 transitie.

PROGRAMMA

(Alle presentaties worden gegeven in het Engels.)

TimeTopic
13:00Registratie & snacks
13:30Introductie 
AI in de Vlaamse industrie en AI onderzoeksmogelijkheden in Vlaanderen
14:00Deel 1: Domain knowledge in the training of AI models
AI-modellen leveren alleen relevante resultaten op als ze worden getraind met relevante kennis. In deze sessie geven we aan hoe domeinkennis kan worden geformaliseerd om relevante trainingskennis te leveren voor AI-modellen.
15:00Demonstraties
16:00Deel 2: Domain knowledge for online and realtime applications
Om een hoge nauwkeurigheid en robuustheid in een specifieke toepassing te bereiken, moeten de AI-modellen/voorspellers worden beperkt door meer deterministische informatie. In deze sessie worden verschillende industriële systeemarchitecturen gedemonstreerd om dit concept te belichten en vergelijkende resultaten te geven tussen AI en beperkte AI in termen van nauwkeurigheid en robuustheid.
17:30 – 19:30Netwerken & walking dinner (met posters van PhD studenten)

Registratie en meer informatie

Upcoming Events