Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

In Person : INE 2023 – Indumation Networking Event

March 2, 2023 @ 12:00 pm - 9:00 pm

INE 2023 – VOOR DE 5E MAAL, EEN VIP-NETWORKEVENT OMTRENT INDUSTRIEEL INNOVEREN, AUTOMATISEREN, DIGITALISEREN IN THE NEW NORMAL

Registreer je voor een bezoek aan INE en ontmoet de DIGITALIS partners.

Gebruik de volgende registratiecode om toegang te krijgen tot INE : INE6546

Na 4 succesvolle edities van Indumation Network Event, met zowel toenemend aantal bezoekers als deelnemende inviting partners, wordt INE 2023 een blij weerzien post-pandemie, in Leuven. INE, de VIP-netwerkversie van de grotere automatiseringsbeurs Indumation.be, is gekend als de VIP techno-innovatietour voor C-levels, management en afdelingshoofden uit alle takken van de Belgische industrie. De aanzet van dit high-end netwerkevent is dat het management van de uitnodigende technologiepartners het aanspreekpunt vormt voor het management uit de industrie. Op die manier kunnen er oriënterende, informatieve en informele gespreksrondes plaatsvinden, waar op klassieke beurzen niet altijd ruimte en tijd voor wordt gemaakt. Door het uitstellen van de grote Indumation.be naar 2022, schuift ook INE mee in het alternerende jaar om een vaste waarde als touchpoint met de markt te blijven. De 5e en langverwachte editie van Indumation Network Event is een feit.

MANAGEMENT SEEKS “EXPERTISE MANAGEMENT”

De beoogde decisionmakers zijn C-levels, eigenaars, directieleden, middenkaders en afdelingshoofden uit alle takken van de industrie (discrete, process, machinebouw, maakindustrie, agro, voeding,…) en grote infrastructuren (verkeer, transport-, maritieme en logistieke terminals). Zij willen de juiste profielen bij hun partners ontmoeten. Bestaande klanten willen dan weer de banden met partners verstevigen en samenwerkingen evalueren. Nieuwe prospecten zijn vooral op zoek naar waardevolle inzichten en oriënterende gesprekken omtrent hun toekomstige innovatie- en automatiseringstrajecten. De bezoekers worden persoonlijk uitgenodigd via een VIP-uitnodiging, waarna ze zich online moeten registreren. Elke VIP is beslissingsnemer of minstens voorschrijver en kan vergezeld worden door een collega of partner.

Registreer je voor een bezoek aan INE en ontmoet de DIGITALIS partners.

Gebruik de volgende registratiecode om toegang te krijgen tot INE : INE6546

Details

Date:
March 2, 2023
Time:
12:00 pm - 9:00 pm
Event Categories:
, ,
Website:
https://ine.networkevent.be/nl/

Organizer

IndustrialFairs
Email
indumation@industrialfairs.com

Venue

Brabanthal Leuven
Brabantlaan 1
Leuven, 3001 Belgium
+ Google Map